ajaxLoader

Damesko, Dame Sandaler, Tøfler & Slides

SlideSandaler

Trenger sandalserien din en oppdatering? Kjøp glidesandaler for kvinner, tilgjengelig på TrendySko. De viser frem en åpen for- og bakside med et bredt stykke stoff over foten, og er essensielle for ditt uformelle utseende. Fra bassengsklier til komfortsandaler, vi deler de beste stilene for kvinner.

Must-ha glidesandaler for kvinner:

Pool Slide Sandaler. De er ikke bare for svømmere lenger. Bassengsandaler er også trending for fashionistaer. Vil du ha en trendende look? For influencer-stil, sport fuzzy, logo, pigger eller jelly pool lysbilder. Hvordan styler du dem? Fullfør dagens antrekk med en overdimensjonert T-skjorte og sykkelshorts.

Thong Slide Sandaler. Alt fra uformelle flip-flops til elegante sandaler med T-rem, thong-sandaler er must-haves for skosamlingen din. Så hva er de egentlig? Glidesandaler har et stykke stoff som går mellom stortåen og den andre tåen. Kombiner disse sandalene med de nyeste strandklærne, maxikjoler, t-skjorter og shortser.

Slidesandaler med spennede fotseng. Leter du etter populære glidesandaler? Rockeboho-vibber med spennede fotsengstiler. For et statement-utseende, prøv disse sandalene i dristige farger og morsomme utskrifter.

Komfort Slidesandaler. Ser du etter glidesandaler med ekstra støtte? Designet med polstrede innleggssåler og fleksible såler, komfortsandaler er perfekte for deg.