ajaxLoader

Oxford Sko

Handle Oxford-sko for kvinner på TrendySko

Visse skostiler hører hjemme i enhver kvinnes skap, og dressede oxfordsko er en av dem. Oxford-sko for kvinner er et flott alternativ til høye hæler som er like sofistikerte, men mye mer behagelige å ha på. Noen kommer til og med med en liten kilehæl for å legge til litt høyde samtidig som de er superlette å gå i. De passer perfekt sammen med kjolebukser for kontoret eller mørke jeans for en kveld ute med venner.

Oxford kjolesko er tilgjengelige i størrelse fem til tolv og kommer i sort eller brun. De er vanligvis laget av skinn eller kunstskinn og har en stilig blank finish. Uavhengig av farge eller materiale er det ene kjennetegnet alle sko i oxford-stil til felles deres "lukkede snøring"-konstruksjon. Dette betyr at skolissene festes under vampen, som er den fremre delen av skoen, like forbi tåen. Den lukkede snøringen gir disse skoene sitt karakteristiske skreddersydde utseende, og gir polering til ethvert antrekk. Bla gjennom samlingen av oxfordsko for kvinner på TrendySko for å finne et vakkert par du kan legge til skapet ditt.

Uformelle Oxford-sko for kvinner

Mens klassiske oxfords kommer i svart eller brunt og har en skinnende finish, er det også mange stiler med en mer uformell stemning. Uformelle oxfords har standard lukket snørekonstruksjon, men har et utseende og en finish som kan sammenlignes med en grunnleggende løpesko. Disse stilene kommer også i størrelse fem til tolv og ser bra ut med denimjeans, shorts eller til og med kjoler.