ajaxLoader

Herresko, Oxford Sko Herre

OXFORD SKO HERRE

Hvis du leter etter en dress-sko som garantert vil gi deg den klassiske stilen, kan TrendySko utvalg av Oxford-herresko være akkurat det du leter etter! Mange av Oxford-skoene for menn som finnes i TrendySko-kolleksjonen har minneskum, sklisikre såler og lettvektsmateriale. Enten du har et bryllup du skal delta på eller bare trenger noen nye kicks på kontoret, er Oxford-sko et flott allsidig fottøyalternativ for en rekke anledninger!

Oxfords vs. Derbys

Oxford-sko, ofte referert til som Oxfords, ligner veldig på Derbies ved at de begge er kjolesko med snøring som har en lav hæl. Hovedforskjellen deres er at Derbyer er åpne snøre, mens Oxfords er lukkede. Dette betyr at Oxfords er litt strammere til foten enn Derbies, og gir et mer elegant utseende til din formelle garderobe. For en skarp, sofistikert stil, kan Oxford-sko være akkurat det du leter etter!

Selv om disse skoene er flotte å matche med ditt beste profesjonelle antrekk, kan de også brukes til å ha et uformelt forretningsutseende! Hvis du trenger en sko du kan bruke rundt på kontoret og også til ditt neste middagsselskap, trenger du ikke lete lenger enn til Oxford-skoen! Den gir stil og komfort med den lave hælen, og viser seg å være et verdig tillegg til enhvers garderobe. Prøv disse med et par fine kakibukser og en poloskjorte for å gi en stemning perfekt for din neste uformelle fredag!