ajaxLoader

Damesko, Dame Støvler, Regnstøvler & Gummistøvler

HVORDAN VELG REGNSTOVLER

Uansett hvor mye du måtte ønske regn, ville regnet forsvinne, noen ganger er det uunngåelig. Hold deg tørr i all slags vær med gummistøvler for kvinner fra TrendySko! Den spesielle vannavstøtende utformingen av gummistøvler for kvinner betyr at du kan lage en sprut og fortsatt holde deg tørr! Vi har alle de forskjellige stilene og fargene på regnstøvler for kvinner som garantert vil koordinere med utseendet ditt. TrendySko tilbyr svarte regnstøvler for kvinner, blå regnstøvler for kvinner og røde regnstøvler for kvinner i tillegg til mange andre flotte farger.

Ankelhøy, knehøy eller midt på leggen, du finner regnstøvler for kvinner i mange stiler. Og vi er her for å vise deg hvordan du velger det perfekte paret regnstøvler!

1. Finn riktig størrelse regnstøvel

I likhet med vanlige hverdagssko, vet du at en regnstøvel passer når du har tilstrekkelig plass på tuppen av skoen til å bevege tærne komfortabelt. Du kan også forberede deg på de kalde og regnfulle dagene hvor et ekstra lag med isolasjon er nødvendig ved å prøve støvlene med et ekstra par sokker. Hvis støvlene sitter tett, bør du vurdere å gå opp en størrelse for å skape ekstra plass.

Det er også viktig å være oppmerksom på leggens bredde på klassiske regnstøvler. Gummi er et stivt materiale som vil gni mot beinet ditt hvis skoen er for stram. Sørg derfor for at du har nok plass til å være komfortabel selv med bukser gjemt i dem.

2. Vurder nivået av komfort

Generelt består klassiske regnstøvler av en tykk såle og et høyt design. Som et resultat kan de noen ganger føles tunge og gjøre det vanskelig å gå komfortabelt. Velg heller en regnstøvel med myk såle for å gjøre skrittet mer naturlig. En annen viktig faktor å huske på når det kommer til komfort er isolasjon. Om sommeren er det tilstrekkelig med tykke sokker på en gummimodell. Men i løpet av de våte vårene og fuktige høstdagene, velg en isolert støvel for bedre termisk kapasitet.

3. Match støvelen til stilen din

For de våte og gjørmete stiene, er utendørsstøvler eller knehøye regnstøvler det beste alternativet for å holde deg ren og tørr. Selv om regnstøvler er en funksjonell nødvendighet for våte miljøer, kan du begynne å legge merke til at noen også bruker dem som en moteerklæring. For de uformelle dagene du løper ærend, gå for noe med sprutende grafikk eller livlige fargetoner. Men hvis du leter etter regnstøvler som holder deg tørr og i stil, bør du vurdere ankelregnstøvler sammen med skinny jeans eller svarte bukser for en morsom og funksjonell look. Korte stiler er egnet for en fasjonabel look på kontoret eller en uformell begivenhet. Og hva er et par regnstøvler uten en stilig dameregnfrakk for å fullføre regntøyensemblet ditt.

4. Fordeler med regnstøvler

Mens du søker etter det perfekte paret regnstøvler, bør du vurdere noen fordeler de tilbyr:

Regnstøvler er vanntette.

De holder føttene dine varme og tørre under våte forhold.

Regnstøvler beholder grepet under glatte forhold.

De er enkle å ta av og på.

De varer lenge og er enkle å rengjøre.

Ikke la litt regn stoppe deg fra å ha en så eventyrlig dag som du vil. Handle TrendySko for regnstøvler, snøstøvler og helårssko for kvinner. Du vil se best ut i all slags vær!